Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har väl allt?

du behöver inget smicker
inga hyllor att visa upp dina bragder
inga elprylar från HiFi-klubben

du behöver inget paraply
ingen gråter i ditt sällskap
inga regnmoln vågar närma sig

du behöver ingen luft
inget syre för att leva..
inga prövningar för att segra

du behöver aldrig känna ensamhet
ingen vill ju lämna dig..
inga rum står tomma

inga, utom ditt hjärterum








du behöver visst nånting..








Fri vers av Kathrina
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-19 18:04



Bookmark and Share


  julia björk
Oh my Katti, den här var fantastisk! Såndär jag vill skriva ner i min dagbok typ, du är så himla duktig!
2010-11-23

  Lilla My* VIP
Gillar den här!! Om den där som egentligen inte har nåt men tror sig ha allt...ja...allting går ju som bekant inte att köpa för pengar! Snyggt diktat och inlindat!!
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina