Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjäla ett liv

en pippifågel
kvittrande gul
du var så
underbar

jag ville ha
jag fick
du är min
men dina fjädrar

rycktes loss
stals
försvann
föll

från det underbara
till golvet
från golvet
till sopen

din färg
du
dog
vi är gråa


förlåt






Fri vers av Kathrina
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-30 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina