Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köner Experiment

Dunk
Dunk
Dunk
Dunk

 Ta mig

sättet jag går

får mig att gråta

Ring på telefonen
när du låst mig

Du rör dig
som dominos

Låt dom inte ta dig
sättet du går

 sover i ensam stad

du med alla drömmar

tårar som väntar

går ner till ensam stad

 

 Den känslan från munnen
den hunden med tungan

Molnet

 andas

andas

andas

andas

Du rör dig
igen

ljudet från ditt hjärta

du går ner
till ensam stad




Fri vers av tripto nin
Läst 659 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-11 00:25



Bookmark and Share


  PanicPicnic
Någonting med den här fängslar mig... Den känslan, ja.
2009-03-04

  guld
det här går rakt genom frontalloben och in i huvudet. tycker mycket mycket om.
2009-02-24

  Mr Lindemann VIP
Det är en sådan där text som är splittrad i sin uppbyggnad

Framtoningen är kaotisk och det förstärks av den märkliga radbrytningen

Budskapet ligger hos läsaren att bli klok på?
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin