Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 000



ÖVER 100 000 SKADADE
Jag läste, om igen:

1 0 0 0 0 0 skadade

100 000 personer
med tankar, drömmar
och en väldig massa fler som berörs


Det lät högt, så jag läste mer
1 600 000 soldater har tjänstgjort i Irak
En summa människor, lika många som invånarna
I STOCKHOLM, D V S ALLA INVÅNARE DÄR!

4 000 DÖDA, AMERIKANSKA SOLDATER
4000, FÖR VAD, ”FRIHETEN” VILKEN FRIHET?
Vad har man mer för frihet nu än under SADDAM
Egentligen?

65 000 SKADADE…. SKADADE I FRONTEN SOM
DET KALLAS

260 000 HAR SÖKT S K VETERANSJUKVÅRD

Och det är bara, USA:s människor

100 000 döda Irakier
100 000 läs igen
100 000 döda, d v s de kommer alrig att le igen
aldrig, äta, skratta, glädja eller nåt annat
för sina vänner, släkt och bekanta

100 000 människor, det är förmodligen fler
än vad jag kommer att möta i hela mitt liv

Det är som att utplåna allt liv i Gävle
Och Sandviken

Eller Sundsvall med omnejd…
3 000 dog den 11/9 01 tror man
sen har det dött över 100 000 efter det
varav enbart de amerikanska soldaterna är fler
som dött än under katastrofetn 911 som den kallas

Om de vart ekonomi så hade det låtit dumt
Som matematik, helt oförståeligt
100 000 mot 3 000….

Men i människoliv
Så är de en ren, katastrof
En ren, jävla, katastrof

Som endast Bush, en gång
Tjänade på
NUMER endast hans ”vapenbröder”
Och med vapenbröder, så menar jag verkligen
VAPEN-bröder…

Kriget i Irak har pågått längre
Än 2:a världskriget för USA:s del
Redan nu….




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO