Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cybervärlden



Jag känner en kille i UMEÅ
Vi har haft kontakt sen över 10 år
Men vi har aldrig träffats
En del andra av mina vänner från nätet
Har jag mött

De är oftast ett märkligt möte
Hur ser han ut, eller hon
Stämmer fotot
Känner jag igen
Känns jag igen

Men Umekillen försvann
Jag undrade skarpt, ”var är han”
Han hade krockat med cykeln
Låg i koma i flera dar
Sen levde han med en ställning runt skallen
I 4 månader

Och under flera månader så var han som ”död”
För mej
Döm om förvåning och glädje när han
Helt plötsligt dök upp
Så kan de vara i cybervärlden…




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-02-11 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO