Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du är inte här för att bli populär"
(Okänd)



Människan är för underlig

 

människan är förunderlig

hon har skapat religion Gud och Djävulen
internet kärnstridsspetsar och Kalaspuffar
dessutom är hon självreproducerande
och finner ett visst nöje i det
utöver nyttan

men hon har ett fel
hon är ett rö som tänker
och tror att hon är Alltets medelpunkt

när hon förmår stiga åt sidan
och betrakta sig utifrån - som en del i Gåtan
- blir hon fullkomnad

kaktusen blommar också innan den dör




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-11 12:43



Bookmark and Share


  Rosmarin
vacker och klok

och så gillar jag det där med kalaspuffarna!
2009-02-12

  Caprice! VIP
Till synes enkel...men mångbottnad.
Lysande, kära vän!
2009-02-11

  Johan Bergstjärna VIP
jag Jag JAG.... är Alltets himmelska Medelpunkt!!
Tjäna mej futtiga poeter... så kommer ni till Himmelen!!
2009-02-11

  Carola Zettergren
Oups..i en MYCKET FIN DIKT!!!
2009-02-11

  Carola Zettergren
Enastående.. en massa klokskap i mycket fin dikt, sparas omedelbums!!!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger