Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har grävt lite i mina lådor och hittat en del gammal skåpmat som kanske kan vara värda att damma av.


Änglarna





I himlen bor änlarna.

De dansar till den ljuva musiken
i de älskande människornas hjärtan.
Deras vingar glänser i lyckans glans
och deras sång klingar i kärlekens salar.

I himlen bor änlarna.

De gråter när ett hjärta krossas,
de fäller sina svalkande tårar över världen.
De vakar över den ensamma människan
och deras omsorg är vemodet i våra hjärtan.

I himlen bor änlarna.




Fri vers av Anna H
Läst 414 gånger
Publicerad 2004-06-01 18:26



Bookmark and Share


  Tothem
blir jag av dina vackra rader! Tack
2004-06-01

  Rachel Roth
....så starka berörande ord, du avslutar denna dikt med. Kul att du vill visa dessa klenoder.
2004-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H