Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Millenniet


Millenniet
Minns millenniet
Då när så många talade om undergång, plan som skulle ramla ner
Som om klockan styrde tyngdlagen

Redan i slutet på 80 talet kom de fram att de var ett företag som hyrt
En massa plan, till 1999-12-31 för att man skulle kunna flyga ”med tiden”
Och på det viset kunna fira millennieskiftet flera ggr.
Men när tiden kom, så var de ”ingen som ville”
Utmana ödet….

Man undrar de som propagerat var de besvikna
När inget hände
Eller var de lättade
Men kanske, besvikna när de inte kunde
Bekräfta sina ideèr
Och funderingar och ibland hade de satt en hel del prestige
I sina påståenden med

Själv tillbringade jag natten hemma med besök
Av en massa bekanta, med div dryckjom vilket behövdes
För det var förbannat kallt den natten
Man höll på att frysa ihjäl och tanken svindlade
Om nu strömmen stängs av så fryser man
Rejält… innan det fixats

Tänk att de snart är 10 år sen
Såfort de går när man har roligt….




Fri vers av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2009-02-11 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO