Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt ljus min ledsagare i mitt liv

Du hjälper mig i mina
svåra stunder leder
mig ofta på rätt väg
igen du får mig att
se ljuset inom mig igen

Jag vore ingenting utan
dig i mitt liv du finns där
och leder mig tillbaka när
jag är på väg in i en svacka
som jag själv har svårt
att ta mig ur

Du är min skyddsängel fast
du inte finns hos mig längre
men uppe i himmelen vakar
du troget över mig när livet
känns tungt

Det är du min mor som får
mig att se ljuset igen bara
jag tänker på dig så ledsagar
du mig på rätt väg igen så
jag kommer på rätt köl
i livet igen

Snart är det sex år sedan
du lämnade mig och blev
till min vakande ängel som
upp till himmelen for och
där stannar du för att
vaka över mig kan nästa
se dig le ner mot mig kan
även känna din trygga mjuka
famn som du ännu vore levande

Men inom mig så lever du alltid
kvar du är här för att stanna
hos mig fast jag dig ej längre
kan se men ser ljust ändå
på livet för att du väg leder
mig rätt för du bor ännu inom
mig för jag är ju ditt kött och blod
det var du som födde mig




Fri vers av Ann-christin
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 19:10



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker hyllning tii din mor
2009-02-15

  Maria T
En underbart vacker hyllning
till din Mor och att hon får
betyda så mycket för dig
Som en skydsengel
2009-02-14

  stenhur VIP
Tack för denna påminnelse om hur viktigt det är att vi är rädda om våra minnen av föräldrar och andra som kan ge oss hjälp och stöd i vårt liv.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin