Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅnt som INTE män vill höra


Snuskissar om män


Älskling kan du inte göra det skönt för mej
Jo vänta ska bara hämta glasögonen först

Älskling kan du inte göra det skönt för mej
Ja hjärtat, köpte du RADAR förresten
Och våtservetter….

Du älskling kolla, jag kan lyfta en hel kaffe kanna med den
Ja visst, men när du var ung så var den riktig och
Full med kaffe, nu är de lillans te service i plast

Va sa doktotn om ditt stora illaluktande ashel då
Älskling vi talade inte om dej

Kom in nån gång då
Jag är redan inne

Kan du ta lite på andra sidan med

Vill du ha vodka
Ja tack
Ska jag slå
Nejdå jag tar den på annat vis
(häller den över innan…)

Din underbarasta man nånsin vill älska med dej ikväll
Jaha kommer Pelle förbi




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 18:29



Bookmark and Share


    MaryMo
Hoppas att det inte är egenupplevt! Tack för skratten!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO