Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt som INTE kvinnor vill höra...


Snuskissar för kvinnor



Ska jag suga av dej
Nej de behövs inte jag tvättade den i alla fall häromdan



Vill du älska
Ja du kan få göra nåt skönt för mej när jag kollar fotboll och du
Ta med en öl först va, ifall jag blir törstig

Hur kändes det?
Ja i jämfört med Lisa, lite för slapp, de glappade lite men
Du var helt klart mer i trim än Anna

Vad tyckte du
Jasså ja, det var ok, hörde du att de var jordbävning i Afrika förresten

Frun kommer med sin nya bikini, ”vad tycker du”
Och snurrar på sej, visar demonstrativt även baksidan
Ja som om de inte räckte att ekonomin gått ner

Vill du att en underskön kvinna kommer och förför dej snart
Ropar hon från köket
Ja gärna vem har du bjudit hit, svarar han

Fattar inte sa hon, jag la ju mina trosor här
De kanske var det som barna tog som tält, svara han

Vill du inte smeka min bröst, säger hon, de var längesen
Öppna gylfen då, sa han

Ska jag tvätta dina kallingar
Nejdå, jag vänder dom utochin




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 18:27



Bookmark and Share


    MaryMo
Usch och fy... men roligt!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO