Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTERNETKÄRLEK


INTERNET KÄRLEK
”LOVE AT FIRST SIGHT”
”IT EXPLORS EVERYTHING”




Fri vers av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 20:53



Bookmark and Share


    MaryMo
hahaha vilken rolig!
men håller med kommentaren under och vill dessutom peta in ett E så det blir explores
Suverän...
2009-02-11

  lycksele
Love At First Site
menar du väl?
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO