Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demonisk diktning...,eller bara förvirring...


Demoner !

Demoner
förföljer oss ibland
progromer
tänder en brand
fantomer
ger oss "blodad tand"


Demoner
en vansinnig taktik
symptomen
frenetisk trafik
tromboner
spelar upp tragik

Demoner
framkallar symbolik
atomer
av radioaktiv "fysik"
Kantoner
med kvaddad "grafik"

Demoner
försvinner väl till slut
Ikoner
tar över,utan prut
schabloner
täpp Du, till Din Trut !!!!...........

M

____




Fri vers av Mats Henricson
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 20:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pogromer ser vi ju exempel på i massmedias mellanösternbevakning.
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska