Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken bär på en hemlighet

 

 

 

kyla och isblask
så halt att man knappt kan stå
en flicka med ett par änglaögon
och en trasig pojk

hon stod så nära honom
med en blick
som inte tycktes våga möta hans ögon

det var som att något låg i luften
och han hade bara en endaste tanke i skallen
att han skulle våga hoppa över den branta kanten
allt som krävdes var lite mod

han var så nära henne
men var inte man nog
att ta henne i sina armar
kyssa henne ömt
be henne stanna kvar

för natten den kom
precis som den brukar
och hon försvann bort längs horisonten
lämnade honom kvar med tystnaden
i sin ensamhet
och kvar i hans hjärta
finns ännu hans hemlighet

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-11 20:34



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Fint och rörande.
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP