Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så stark

 

 

-Du är så stark!

 

säger de och jag vet inte riktigt vem de pratar om

mig? jo jo det kan de ju säga. men jag tänker att. de känner inte mig. de känner inte den Lena som krackelerar i våndor. gråter till opera. dansar loss till whatever med rytm.åker bussen bara för att vara själv en stund. shit the same att det tar femton minuter extra.hon som får inflammation och sover tre timmar per natt men jobbar åtta timmar, handlar. lagar mat. diskar och allt annat skit.ändå.alltid detta ändå..hon som försöker få pengarna att räcka men misslyckas varje månad.hon som oroar sig och tänker att det ska man inte.hon som vet att allt som händer händer ändå.what ever will be will be, the future is not ours to see.hon som inte vill men gör ändå.hon som vill annat, så mycket annat men har inte råd eller tid.hon som gör allt ändå.

alltid detta ändå 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 22:51



Bookmark and Share


  korpfjäder
jamen stark är väl den som kan vara svag och krakelera och göra saker utan att alltid lyckas. Att alltid lyckas, alltid vara nystruken och orynkad och aldrig lukta svett eller frustration är nog mest ett tecken på ett oerhört starkt försvar - som nog mest är till för att skydda något mycket skört... kanske.
2009-02-13

  Carola Zettergren
Jo ändå..då är man stark men sover man tre timmar och jobbar resten så är man det inte för evigt.... bra skrivet!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP