Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi


Tears in my heart

Hurt, losted, where did I go away?

Locking myself, can´t get out..

There is no light, just a black hole

Abuse, anger, sadness, it all drives me away

from life that costed to much shit

Were took passion of life go away?

Joy?

Tears in my heart,

won´t stop flowing





Fri vers av Lavira
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira