Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men du

det där intima "men du"
man hör

känns i tystnaden efter
nära närhets närmandens nervknippe
av osagda ord men meningar
tusen ton tunga

och kämpande tonsiller stångar tillbaka svaren
ner i egna idébanken
där dom dränks
frivilligt och närapå hörbart

hördes det?  tänker man harklande
hördes det också?

"men du.. " och man kommer av sig helt
tystnaden sprider sig krypande i huden
lägger het olja i varje ven i små men specifika doser
precis så man inte kan slappna av

poff poff poff
och frenetiskt fipplande fingrar
under bordet och man:

hehe jovisst och nickar hejvilt
inom sig
se
se
se då se
och så tystnad tystnad
mer tystnad

och ögon flackar mot tak
mot väggar
alla på en gång
lite för länge lite för många väggar men man säger:

va?

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri