Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att svara an sin antagna fråga om ansvar: Vadå förstå.. här är vaderna stenhårda efter klättringen och.. så..


lutar det utför, hjälp

 

 


det är tid nu
                   att släppa
                   låta vagnen
börja rulla

 

tygeln lös
spärren uppe

 

det är tid nu
                   att följa
                   låta tiden
ha sin gång

 


i fred
i frid


i färd
i följsamhet
i fri fråga våga

svara an


sitt tagande
av last

det är tid nu

 

låt vagnen rulla

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 187 gånger
Publicerad 2009-02-12 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri