Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädsla för att mista någon är svår att hantera .


Inte mer än en dröm.




Tänk om inget blev som vi trott
om allt som vi trott egentligen bara varit drömmar
drömmen om dig och mig , inte du och jag
den vid vattenfallet i månskenet , där det var vi

och vattnet sköljer över mig

andas

Och tänk om förväntningarna var för höga
jag kunde inte leva upp till dem
kunde inte komma upp till hennes nivå
För hon står i vårat vattenfall och är perfekt
och jag vet inte vart jag skall ta vägen
när drömmen som jag trott var verklighet visade sig vara en illusion

Reflekteras min rädsla i månskenet ?

andas


För om det som förväntades inte uppfylldes
vart hamnade jag då ?
I en ensam spegling av drömmen ,
du vet den om oss
den som var overklig
den som inte var något













inte mer än en dröm .




Övriga genrer av nea.
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-09-02 00:06



Bookmark and Share


    Teddy
Kan ta på känslan jag får när jag läser detta..Knottriga armar..Bra.
2005-09-02
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.