Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etanol


Om etanol driften
Och det medföljande tvånget
För mackarna i hela landet
Misslyckas

Så har maktens stryptag
Som det innebar
Med tvånget om ”energikomplettering”
Eller vad man kallar det tvånget
Som det innebär att alla måste ha
Tappar även för etanol

Det stryptaget dödar
Och har dödat landsbygden
Till ingen som helst nytta
På annat håll
” För miljöhänsyns skull”




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 08:20



Bookmark and Share


  RogerIvan
Äsch... Det här hade ingenting med miljön att göra,
det var endast ett tragist försök utav inkompetenta politiker att profilera sig med en åsikt som ligger i tiden
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO