Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av hur nätets dejter fungerar, enligt vissa av mina vänner...


Klibbiga nätdeltagare


Nätets klibbiga deltagare
Som parasiter
De drar åt sej som
Blodsugare
”Please can u send me 100$”

Den som tror sej få kärlek
Via media, kommer oftast snart
Att inse
Att den ”kärleken kostar”
Allt för att vi inte pratar och umgås
IRL (In Real Life)




Fri vers av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 20:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tiggare är vidriga.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO