Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad tror ni om detta, och hur länge...


Kärleks lås


Låstillverkarna har fått en ”ny marknad”
Helt utan krav på kvalitè
Och säkerhet
(T o m ASSA skulle kunna platsa)
”Kärlekslås”

Sätta fast ett lås på en bro
Och kasta ner nycklarna i vattnet
Låset ska helst ha namn ingraverat
Vad miljövänner säger, får vi inte veta
Ett antal galvaniserade nycklar…

Apropå graveringar så torde det vara enklast med
En tjej som heter ”Assa” eller ”Abloy”
Men allra enklast vid namnet
”Made in China”




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO