Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterligare en dödssynd
Frosseri i går och vrede dag




Ira (latin för vrede)

I raseri slår jag min nästa
onda tankar är alltid de bästa

Förbittrad måste jag allt hata
att håna någon är det ultimata

Av elakhet jag går med skvaller
ler i mjugg när någon riktigt faller

Över världen spyr jag min galla
njuter när jag split kan framkalla

Mitt misshumör ska alltid råda
mina vänner vill jag helst förråda

Arg, vred och hatisk
är jag minst av allt sympatisk


© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-12 17:26



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Oj, vilken otrevlig typ!
Rimmen är skickligt ihopknåpade.
2009-02-13

    ej medlem längre
Oj.. här sprutar och fräser vreden... och massor av illvilja, falskhet, hat och ondska. Som tur är finns det väl inte så många som liknar denne... eller gör det?
2009-02-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Den ironin satt fint.....
Det värsta är att de finns, de människorna! Usch ja, men texten är härligt ihopkommen. Applåd
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER