Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helge


De va ingen helge ande
I Helge Fossmo i alla fall…

Och de var nog inte så helga-de
De han satte på med

Men de hel-gav sej tydligen
Åt denne Helge… han hade hela brickan full
Kan man säga…
Helga-rderare….




Fri vers av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 01:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett mysterium för mig hur man kan ge sig själv åt en sådan?
Applåd!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO