Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gasningar


Kejsaren gasade med senapsgas
Hitler använda annan gas
Nu håller Putin på med
Sin gas

Finns de nån anledning att lita på den mannen
Han kommer inte att sky nägra medel
För sin gasledning
Han kommer inte att dra sej för att stänga den heller
Om han har nåt att vinna på det sen




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO