Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krångligt...


Om alla vore
ovanliga

då skulle väl de
ovanliga
vara

vanliga...

eller?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite Pippi Långstrump-tanke i denna.
2009-02-13

  lodjuret/seglare VIP
ja, du skulle vara extra ordinär*
*ordinär betyder ju vanlig så du skulle vara extra vanlig...
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP