Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfrysen


Att dö
Dödslängtan
Längtan efter nåt, annat
Men man vill inte dö
Man vill att den ”döda” biten
Ska dö….

Men vill inte att den ska finnas kvar
I den själ som lever
Men som angrips
Den friska delen angrips
Av den del som är….

Likt en förfryst del
En död del i kroppen
Kallbranden riskerar att ta över
Hela själen, om den inte tas bort

Att hela en förfrysen själ
Är inte lätt
Och den blir aldrig
Som den varit…




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 08:20



Bookmark and Share


  RogerIvan
Fram med kniven bara och skär bort det döda köttet
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO