Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äklagarmyndigheten



Enligt åklagarmyndigheten
Så är det allvarligare att en 15 åring
Går och säger ”Nöff Nöff”

Eller när man är polis och belägger handbojor
Och säger att man ska
”sterilisera” vederbörande
kallar hon ”apejävel”
Med mera

Konsekvensen är att
Polis ”under utryckning”
Och ”undertryckning”
Får göra och säga som man vill
Enligt åklagare

Trots oomkullunkeliga bild
Och ljudbevis
Så lägger man ner förundersökningen
Som inte ens behövs… för att
De räcker med filmen som bevis

Medans ”den nöff nöffande”
15 åringen ska klämmas åt
Ja allt enligt åklagarmyndigheten
Som ju ska vara en del av
”Rättssystemet”




Fri vers av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 16:26



Bookmark and Share


    MaryMo
Ja, svindåligt sätt och svinbra text.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO