Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedag

Grattis
du fyller
år idag...

Vi sjunger
Ja må du leva...
och när du har
levat ja då
ska vi köra
dig
på en skottkärra
fram.

Vi hurrar
hipp hipp

HURRA
HURRA
HURRA
HURRA


Jordgubbstårta...
nybryggd gevalia
i finporslinet
och hallonsaft
till barnen.

Med blommor och blad
hyllar vi dig på denna
din

FÖDELSEDAG...





Fri vers av Idun 1
Läst 1327 gånger
Publicerad 2005-09-09 16:56



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Fin!
Är det du själv som fyller idag?*nyfiken*

Tycker om den spontana känsla som detta flöde förmedlar ...
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1