Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dig kan jag titta på hur mycket som helst

Tycker att du är så vacker
Så vacker och smäcker
Så vacker och läcker
Och för att du alltid skiner upp som en sol
Och vad vacker du är i din nya färggranna kjol

På dig kan jag titta på hur mycket som helst
Så att titta på dig blir jag aldrig mätt så jag misstänker
att du har gjort mig lite frälst
Vill ha dig nära
Så jag har ett gott öga till dig
Så i mina ögon sätt är du en av mina kära

Så snälla du
Gå inte din väg
Låt mig istället få stå här en liten stund till och beundra dig ….

Ken Cassel
13/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel