Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse

Orden torkar på mina läppar
tungan blir sträv
minnen kommer åter
äter upp min tid
förmörkar min dag
dunkar mitt hjärta hårt
vrider min mage i kramp

Änglarna ber mig förlåta dig

för min egen skull
och för mitt nya liv




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-13 15:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förlåte gör vi mest för oss själva....mycket fint beskrivet
2009-02-15

  Lejonhjärtas poesi
Fint är att förlåta den som gjort en själv något ont det ger ett bra avstamp in i det nya livet!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen