Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagen den trettonde

Otursdagen för många då allting kan gå fel
Så om du nu idag till exempel är ute och kör bil och har bråttom blir det lätt rött hela tiden på trafikljusen
Inte så konstigt då för där uppe i himmelen sitter gudarna och tittar ner på dig
medan de ler
För när de ser att du är stressad vill de nog bara skoja lite med dig
Då de tänker
Ta det lite lugnt nu
Du hinner nog ändå
Om hon älskar dig den som du är på väg till så väntar hon nog
en liten stund till
Det hoppas gudarna i alla fall att du ska förstå
Så därför ser de till att det blir rött hela tiden på din väg för de sista de vill
är att du ska krocka
och förgås …

Fredagen den trettonde …..

Ken Cassel
13/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 15:25



Bookmark and Share


  lycksele
Just de!
Jag var nog den första att uppmärksamma fre 13 i en text. Om du kollar min sida.
2009-02-13

  kärleks ängel
för mig har alltid varit en tur dag!!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel