Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika människors möte

 

Det finns inget i människors möte
som inte borde upptäckas
som inte borde avskräcka



Varje möte är unikt
Antingen det är det första
eller kanske det andra,
för varje människa är speciell



Ingen tänker likadant varje gång
eller ler likadant
Ansiktsuttrycken är aldrig detsamma



Ibland lyser iver, ibland hopp
Kanske sorgen finns i blicken
Alla människors möte är ständigt växande
på det ena eller andra sättet



©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-13 18:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst mycket
kan ha hänt sen
man sist sågs och
man vet aldrig hur
något ligger på lur
visst är det tur...
Mycket fin skrivet!
2009-03-29

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, så bra. Så sant. Alla möten är unika. Ansiktsuttryck kan aldrig vara desamma.... Fint poetat - applåd
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt