Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jeansen och annat

Jeans
De snäva jeansen och andra
”åtdragande” kläder
kommer kanske att göra människor
sterila
Ja eller män då

Spermiepåsen är gjord
Av naturen, eller Gud, vilket man nu
Väljer att tro på
Som en ”löst hängande kroppsdel”
Den ska inte bli för ”varm”
När den blir kall så löser naturen det med



Men värmen, den hårda värmen
Då när den behöver lite avstånd
Då tar jeansen emot
Vilket leder till ”övervärme”
Döende och minskande antal
Ingen kris än, men de är miljoner färre

Ja varje gång alltså…
Men döden har på sitt sätt alltid varit skrämmande hög
”bara 2 av mina har överlevt och båda sitter nu
på övervåningen och spelar” var de en som sa
Jo de kanske ligger nåt i de

Men om varje stånd ger 20 miljoner mindre
Som ”kastas” iväg
Så torde kanske att nån kommer fram
Vara mindre… än annars
Så även om man ståndaktigt försöker
Så är det 20 milj mindre varje gång
I alla fall….

Beroende på trånga jeans
Och cykelbrallor
Kanske är fåfängans pris
Människans utdöende
Ståndakigt väntar vi in
Detta resultat, i våra trånga brallor..




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 02:08



Bookmark and Share


  LassO
Sjöstrand vill bara flukta mina lurviga....
2009-02-14

    Ling
Haha! Jag sitter också uppe och spelar. Bra skrivet och säkert ganska sant!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO