Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FNL go to....


FNL GO TO HELL
Ekade det i korridoren

Då när det begav sej
På 70 talet
Då när Stig Malmberg
Och andra ungdomsförfattare
Var rödare än blod

Men FNL läraren fick sin fiskar varma
Och kommunismen firade triumfer
Bland dessa, som borde veta bättre
Vietnamn var väl en sak
Men kommunistdiktaturen
Dödade miljoner
Och förslavade miljarder

Från 1945, fram till åtminstone
1989 och murens fall
Nu verkar kommunismen vara på väg
Att ”bli inne” igen
Att människan aldrig lär sej
Och nu, som då, bland de
S k ”Intellektuella”




Fri vers av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 12:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
USA, USA, how many kids did you kill today?

De diktaturer USA har backat upp - t ex Pinochets i Chile - har också mördat tusentals.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO