Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fundering över starka krafter i naturen


Newton

Newton lärde oss att äpplet
faller på grund av tyngdkraften
Men han sa ingenting om hur äpplet
hade kommit ditupp

Svaret är enkelt
det var trädet
som hade avsatt äpplet
på denna höjd

Men hur kunde trädet
genom sitt växande trotsa tyngdkraften?
Svaret är enkelt
Längtan




Fri vers av stenhur VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 19:21



Bookmark and Share


  Littlesunshine
Otroligt fin! Fyller kroppen med längtan och ro :)
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP