Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.
 



När blev betongen vacker?

 
säg mig

när blev betongen vacker?

datumet nertill är suddigt
på bilden jag ännu har kvar

du ligger skallig och hålögd
på dagissoffan
hos mig

det skarpaste minnet jag har










Fri vers av torbjörn j.
Läst 676 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-13 19:25



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Prima
2011-12-28

  Maiah VIP
ger massa bilder... betong är vackert...
2011-12-03

    Ling
Det skarpaste minnet jag har... det är starkt.
2009-02-19

  Maria Natasja
Jädrar...detta gillar jag skarpt, mycket mycket bra skrivet!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.