Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENERGIPOLITIKEN


ENERGIPOLITIKEN
FUNGERAR SÅ ATT ALLA FÅR BETALA
VAD DEN FÖR TILLFÄLLET DYRASTE ELEN KOSTAR

OM MAN ÖVERSÄTTER DET TILL T EX BILAR
SÅ INNEBÄR DET ATT VI ALLA SKULLE FÅ BETALA
FÖR MERCEDES OCH JAGUAR
ÄVEN OM MAN KÖPER EN SUBARU
ELLER DAEWO

LÅTER DE KNÄPPT
JA SPECIELLT OM MAN SER ATT INGEN EGENTLIGEN’
VARKEN BEHÖVER ELLER VILL HA MERCEDES
EFTERSOM DE ANDRA BETYDLIGT BILLIGARE
ANVÄNDS…

OCH VEM STOPPAR VINSTEN I SINA FICKOR…
?????????




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO