Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag såg dig

jag såg dig idag

jag såg dig glad och frisk,

lycklig, nöjd, och fri,

men blicken du gav mig

dina ögon,

dom var helt

svart.






Fri vers av gloria
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria