Köpmännens dag!

Älskar man någon gör man det året om och inte bara i dag.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Köpmännens dag!

Älskar man någon gör man det året om och inte bara i dag.




Man ska tydligen skriva om kärleken i dag, i helvete att jag skriver en kärleksdikt.

 

Favorit i repris

14 februari

Alla hjärtans dag

Jaha och?

Va är det för speciellt med denna dagen?

En av årets fånigaste dagar

Och jag tänker fan inte skriva en kärleksdikt!

Det finns det för många andra som gör

 

 

 

 

 

Änglar älskar inte




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 421 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-14 18:26



Bookmark and Share


  peter markurth
sött med kärlek..
2009-02-15

  Mats Henricson
Jag kan inte se Något Fel att Uppmärksamma Kärleken Lite EXTRA en gång per år, som en liten "PÅMINNELSE" om att Vi, ALLTID, ska jobba för KÄRLEKEN !! Jag tycker att det är Grinigt att klanka på denna dag !!!!
2009-02-15

    enna
Varför? Det är känslan jag får av denna text. Ex: min son gör gärna små kort till mig på alla hjärtans dag och jag tar gärna emot dem. Men han orkar inte göra kort varje dag och det kanske skulle förta det hela i så fall. Att man måste köpa och köpa väljer man ju själv. Personligen har jag aldrig fått ngt (men har alltid! önskat att jag fick ngt)...innan min sons kort o de betyder en himla massa. Men all respekt till de som hatar alla hjärtans dag...jag bara känner: Varför???
2009-02-15

  duvan59
om vi istället såg att varje dag var alla hjärtans dag skulle världen se annorlunda ut men vem kan säga att det är så?
bra text
Lotta
2009-02-15

    Nalle Balle
det är som det är.
den som lever får se.
2009-02-15

  Svante
Jag är lite kluven också till denna dag. Men jag är nog mera neutral. Köpmännen gör väl alla möjliga dagar till sina. Hur den här dagen är beror väl lite på vad man gör den till.
2009-02-15

  "Dempa"
Sant!
2009-02-14

    Skrivarn
Håller helt med dig att den här dagen är patetisk...och kärlek är inte bara den mellan två personer utan också att respektera och uppskatta andra...det bör man göra året om
2009-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR Alla Hjärtans Dag.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel