Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bankrånens tid är här


Penserism?



Minns NORDBANKEN
Penser och Björn Wahlström
”Björnligan” 929292
Övergrepp och mediautspel
”bankrån”

Mats O Sundkvist
Carnegie och Arne Berggren
Rena reprisen sen 92
som vanligt

Banken kör över vanligt folk
Och spelar med media
Minns Björn Wahlström stå och mässa
”Penser är bankrutt”

Svitt jag vet så lever Penser idag med
Skaplig levnadsstandard
Nu står Berggren och mässar om Sundkvist
Känns igen, vem tror man på
Knappast på bankmännen alla fall




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 10:45



Bookmark and Share


  peter markurth
penser till galgeken..


bra.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO