Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag

Sänder tankar till dom
jag älskar och beundrar
med några kära ord

Finns många som berör
vid mitt hjärta även många
här på poeter

Så till er alla ha en underbar
alla hjärtans dag många tankar
och kramar sänder jag till
alla jag älskar och beundrar




Fri vers av Ann-christin
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-14 11:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du berör du också kära vän....
2009-02-15

  anits VIP
Hoppas du fick en fin alla hjärtans dag
2009-02-15

  Quasimodo
Alla mina hjärta till dig och sköt om dig !!! Sven
2009-02-14

    Cajsa
Ha en underbar alla hjärtans dag du med min vän, du berör med dina ord
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin