Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att orka

Att dikta är konsten att orka
har jag lärt av Garcia Lorca
Ge efter för yttre åverkan - nej

Han var inte en av de fega
han sa till en kollega
Sluta läsa, du påverkar mej




Fri vers av stenhur VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 12:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att skriva
är att driva
pennan åt ett håll,
när hjärnan står still
och ändå få till
det man vill!
När man skriver
för att få ihop mat
för dagen, då gäller
ett att aldrig tappa
tagen, få ihop önskade
beställningen och visa
dom, ja förslagen!
2009-02-24

  stenhur VIP
Tack anakreon!
Din mångsamhet inspirerar
till en fortsättning:
Men att måla låta blí
bad han ej sin vän Dalí
2009-02-14

  © anakreon VIP
Att skriva här är hundra dagar av mångsamhet.
Carl-Erik
2009-02-14

  halmstrå
Klok typ den där Lorca!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP