Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför analysera sönder dikter...


Vibrerande oklarheter...


Låt dikterna stå som vibrerande oklarheter

Oklara
kanske

även för diktaren själv




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 17:58



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Exakt så ska det vara!
Dessutom - vilka dikter ligger mig varmast om hjärtat...jo, de som jag kan finna styrka av till mitt eget liv, såsom galgar hänger jag upp mina känslor och funderingar på strofer som ger mening för mig...
2009-02-17

  Michaela Dutius
ja ibland vet inte ens poeten vad orden vill säga- väl poetat
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP