Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta är varför, vad

du slänge
ord

ord

ord

ord

in i min mun
det trängdes och fyllde upp min mage blandat med
galla
du sa

jag försökte bara
väcka dig till liv igen
oss
till liv


förstå

jag kan inte förstå
jag har
glömt


så jag kastar om orden och
skriker dom tillbaka
tillsammans med gallan bildar jag en
sur
min




Fri vers av åttabitar
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 19:21



Bookmark and Share


  closer
kraftfullt! du är allt bra du.
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar