Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade du

Snön faller likt små stjärnor från himlen , Vackert men sorgligt på ett sätt
det påminner mej om dej och saknaden efter dej .
För likt en stor lysande stjärna trädde du in i mitt liv . I 10 år lyste du upp mitt liv men en dag vart det bara svart . Den dagen jag förlorade dej , den dagen jag inte fick ha kvar dej vid min sida längre .
Mina vita fötter står vid sidan av din svarta grav , mina kalla händer ligger på din gravsten likt snö.
Folk sa gå vidare sånt här händer , men jag säjer glöm aldrig.
När jag stod där förstod jag att du var en ängel och att jag bara hade fått låna dej .
Men jag har aldrig glömt den dagen , dagen då mitt ljus rycktes bort från mitt liv den dagen allt föll samman.
Minnet av dej är det som håller mej vid liv , hoppet av att få träffa dej en vacker dag .
Du ska veta att jag kämpat för din skull , kämpat för att hålla minnet av dej vid liv .
Kämpat för att hålla mej kvar i denna orättvisa värld , att göra dej stolt .

Ingen ska behöva bli av med dom man älskar , speciellt inte vid 17 års ålder .
Ingen ska behöva bli av med sin bästa vän , men världen är orättvis ibland
den här gången var det min tur att bli av med något jag älskade och han tog det jag älskade mest på denna jord . Du !

Vila I frid Underbara Du 19880511-20060812




Fri vers av monochromatic
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monochromatic