Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skit får vad skit förtjänar...hoppas du får klamydia eller nåt!


Snälla dö nu...

Så oberörd,
så kall,
fan ta dig,
dra åt helvete!

Dö,
gör vad du vill,
men håll dig undan.

Brinn,
försvinn.
Gå under jorden.

Hatar dig,
just nu.

Vill inte veta att du kommer att skratta,
le eller njuta av livet.

Vill hellre se dig död än se dig lycklig.
Utan mig.

Visst fan älskar jag dig,
din jävel.
Viss fan önskar jag inget annat än dig tillbaka.
Fan fan o fan!!!!

Varför längtar mitt hjärta efter dig,
du som förpestar mig,
du som får mig lida så.

Antingen dör du eller jag,
för det känns som att vi båda inte får plats
på denna jord samtidigt.
Allt blir så fel bara jämnt.

Försvinn ur mitt hjärta,nu!
Jag är full av hat och ondska,
men inte tillräckligt för att låta dig passera obemärkt!

Så full av kärlek för dig trots allt.
Du är så fel för mig,
jag behöver dig inte i mitt liv,
men varför längtar min själ efter dig??

Dö nu,ta mitt liv gör vad som helst men få mig glömma dig!




Övriga genrer av made in sweden
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-14 21:39



Bookmark and Share


  Roula O
Väldigt starka ord.. vi är mänskliga och kan känna alla dessa känslor på samma gång. Man vill något och hjärtat vill annat... :)
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden