Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud hör min bön...


Min önskan

Hoppas på att
snart glömma honom
och orka,
våga och
falla offer för kärleken igen...

Vill se livet från de rosa molnen,
vill känna ro.
Vill kunna gå runt med ett fånigt leende.

Jag vill leva som jag levt förut!

Jag vet att du har min väg i livet redan klart för dig,
men kan du visa mig åt vilket håll jag ska gå...

Du finns jag vet.
Du lyssnar och säkert redan berättar.
Men ta bort denna dimma framför mina ögon,
så jag ser vart jag ska och vart du vill mig gå.

Visa mig vägen till en värld där jag ler!




Övriga genrer av made in sweden
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-14 22:11



Bookmark and Share


  Roula O
Otroligt bra!
2009-02-14

  Redeemer
Mycket bra!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden