Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens tvåaste dårar

Jag och Du
världens vackraste dårar
när vi ligger
och ser varandras stjärnor

Du och Jag
världens vackraste dårar
där vi svävar
fram över kullersten

Vi två
världens ensammaste dårar
här på golvet
vi lyssnar på varandras hjärtan


Till ljudet av Tystnaden
kommer vi alltid älska varandra.




Fri vers av teatermask
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-15 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask