Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

McDåligast


McDonalds
Är konsten att sälja en image
Utan att varken ha produkter
Eller pris
Som utmärker sej mer
Än i negativ riktning




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sämst?
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO